Επίσκεψη στο χώρων εκτέλεσης εργασιών του έργου: "Νέο Εξωτερικό Δίκτυο Υδρευσης Ελλησπόντου".


Επισκεφθήκαμε χθες με τους Δημ. Συμβούλους Τέλη Πουτακίδη και Χάρη Κουζιάκη συνοδεία του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ Κώστα Κυτίδη τον χώρο εκτέλεσης εργασιών του έργου «Nέο εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης Δ.Ε. Ελλησπόντου του Δήμου Κοζάνης» .
Το έργο προϋπολογισμού 6.000.000,00 ευρώ είναι ένα από τα μεγαλύτερα που εκτελούνται σήμερα στην περιοχή μας και χρηματοδοτείται κατά 100% από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Μελετήθηκε και εντάθηκε στο πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι» κατά την διάρκεια της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής , δημοπρατήθηκε τον Οκτώβριο του 2019 και η σύμβαση υπογράφηκε τον Αύγουστο του 2020.
Αφορά την πλήρη υδροδότηση των οικισμών του Ελλησπόντου από τις πηγές της Ζωοδόχου Πηγής και αναμένεται πέρα από την οριστική επίλυση των θεμάτων υδροδότησης των οικισμών του Ελλησπόντου να μειώσει σημαντικά το κόστος ηλεκτρικής ενεργειας της ΔΕΥΑΚ λόγω μείωσης του κόστους αντλήσεων που γίνονται σήμερα.
Με χαρά διαπιστώσαμε ότι το έργο εκτελείται χωρίς προβλήματα, εντός χρονοδιαγράμματος και ενδεχομένως να ολοκληρωθεί και νωρίτερα από τον αρχικό συμβατικό χρόνο.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Κ. Κυτίδη, την επιβλέπουσα μηχανικό κα. Β. Μάτσου και τον ανάδοχο του έργου ΑΡΛΕΤΟΣ ΑΤΕΕ για την φιλοξενία και την ενημέρωση. Η διοίκηση έχει συνέχεια και είναι απαραίτητη η συνεργασία για το άριστο αποτέλεσμα προς όφελος του Δήμου μας.

0 προβολές0 σχόλια