Μια οφειλόμενη απάντηση στους κ. Μαλούτα, Σημανδράκο και Μιχαηλίδη.
Διάβασα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την απάντηση του κ. Δημάρχου σχετικά με την κριτική που ασκήσαμε για την πρωτοφανή επιλογή της Δημοτικής Αρχής να περάσει, με δια περιφοράς συνεδρίαση, την παραχώρηση δημοτικών εκτάσεων στο Μαυροδένδρι, τα Κοίλα και τα Σιδερά.
 
Με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον διάβασα τις αναφορές του κείμενου περί λαϊκισμού. 
Θα μπορούσα να απαντήσω εκτενώς και αναλυτικά στα ‘περί λαϊκισμού’ επικαλούμενος διάφορα περιστατικά, θέσεις και τοποθετήσεις και των τριών επικεφαλής διαχρονικά. Τι να πρωτοθυμηθεί άραγε κανείς;
Εκτιμώ όμως πως μια τέτοια αντιπαράθεση δεν έχει κάτι να προσφέρει. Εξάλλου ο καθένας  από εμάς εδώ και χρόνια έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του και έχουμε όλοι αποδείξει πόσο επιρρεπείς ήμασταν ή όχι στις σειρήνες του λαϊκισμού.
Η παράταξή μας και εγώ προσωπικά  έχουμε αποδείξει πως πάνω από το συλλογικό καλό δεν βάζουμε κανένα πρόσκαιρο επικοινωνιακό κέρδος.
 
Επιθυμώ όμως να βάλω στην συζήτηση μια άλλη παράμετρο. 
Ο κ. Μαλούτας προεκλογικά μιλούσε συνεχώς για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου. Μας εγκαλούσε για έλλειψη αναπτυξιακών πολιτικών και πρωτοβουλιών. Όμως,  ένα χρόνο στη διοίκηση του Δήμου Κοζάνης, μαθαίνουμε πως η πρόταση της Δημοτικής Αρχής για το Μαυροδένδρι και την εκεί περιοχή είναι μόνο Φωτοβολταικά. Τίποτα άλλο!
Εξάλλου το Μαυροδένδρι είναι μια ξεγραμμένη υπόθεση κατά πως ομολόγησε ο ίδιος ο κ. Μαλούτας!
 
Και αυτή η απουσία προτάσεων και επιχειρημάτων είναι που αναγκάζει αυτήν την Δημοτική Αρχή, εδώ και ένα χρόνο να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση.
 
Οι τρεις επικεφαλής των παρατάξεων πρέπει να κατανοήσουν ότι οδηγούν αυτοί πλέον τον Δήμο Κοζάνης,εκλέχτηκαν πριν από περίπου ένα χρόνο και δεν έχουν καμιά δικαιολογία. Η τακτική της απαξίωσης της προηγούμενης διοίκησης δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι που θα κρύψει το κενό των προτάσεών τους. 
Εκτός αν αποτελεί καινοτόμα πρόταση η νεκρανάσταση του ‘οράματος’ της Ζ.Ε.Π. που πριν από λίγες ημέρες παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα και στην κα. Αγγελοπούλου.

0 προβολές0 σχόλια