Σήμερα ολοκληρώνεται η πορεία μου ως επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης ‘Κοζάνη Τόπος να ζεις’.Χθες το βράδυ, στη συνεδρίαση της διευρυμένης δημοτικής ομάδας της Δημοτικής Κίνησης, υπέβαλα την παραίτηση μου από επικεφαλής της δημοτικής ομάδας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης.

Ενώ πριν από λίγο απέστειλα επιστολή παραίτησης στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Τουμπουλίδου.

Μετά από σχεδόν 11 χρόνια ολοκληρώνεται ένας από τους σημαντικότερους κύκλους στην ζωή μου. Ένας κύκλος γεμάτος από σημαντικά γεγονότα, συγκινήσεις, γόνιμες αντιπαραθέσεις, ωραίες παρέες και σημαντικούς ανθρώπους, κυρίως όμως από συνεπείς προσπάθειες για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για τον Δήμο μας και τους ανθρώπους του.


Σίγουρα στην πορεία αυτή κανείς θα βρει πάρα πολλά λάθη, παραλείψεις και ενίοτε απογοητεύσεις, όμως προσπάθησα να είμαι πάντα συνεπής στις αρχές και τις απόψεις μου, αλλά και δίκαιος με τους ανθρώπους που συνεργάστηκα.


Βέβαια ο δικός μου κύκλος ως επικεφαλής μπορεί να κλείνει, σίγουρα όμως δεν κλείνει ο κύκλος της Δημοτικής Κίνησης στα τοπικά πράγματα, ιδιαίτερα αυτές τις ιστορικές στιγμές για την περιοχή που οι δυσκολίες της μετάβασης απαιτούν την συμμετοχή και την εγρήγορση όλων μας ούτως ώστε αυτή να είναι δίκαιη για τους πολίτες της περιοχής αλλά και τις επόμενες γενιές.


Η ποιότητα της ομάδας, οι αρχές και η ιστορία της Δημοτικής Κίνησης ‘Κοζάνη Τόπος να ζεις’ αποτελούν εγγύηση ότι η παρουσία της θα συνεχίσει να είναι επωφελής και χρήσιμη για τον τόπο και τους πολίτες. Εννοείται πως παραμένω μέλος και δημοτικός σύμβουλος με την κίνηση, με διάθεση να στηρίξω το νέο επικεφαλής και να προσφέρω στην υλοποίηση των στόχων μας.


Οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, τα ιδρυτικά στελέχη της Δημοτικής Κίνησης, τους ανθρώπους που μαζί υπηρετήσαμε την Δημοτική Κίνηση αλλά και κάθε πολίτη της Κοζάνης που μου εμπιστεύτηκε την ψήφο του.

Θέλω να γνωρίζεται ότι έκανα ότι ήταν δυνατό να μην προδώσω την εμπιστοσύνη κανενός!


Τέλος ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την υπομονή, την στήριξη αλλά κυρίως την αγάπη που μου προσφέρει.

159 προβολές0 σχόλια